Sobre nosaltres

gallery/21e3a4ddf0029f458aaad4763b7166ee

Empresa

 

Focalitzem la nostra activitat en el sector de la petita i mitjana empresa i, especialment, en l'entorn educatiu, oferint serveis globals i solucions de l'especialització IT i comptem també amb una xarxa de 250 punts d'assistència tècnica

Destaquem com a distribuïdora certificada de les principals marques internacionals en tots els sectors IT, TIC i comunicació, com DELL, Toshiba, ACER, Brother, Microsoft, Sony, D-Link, HP, intel. A nivell educatiu destaquen com Promethean, SmardBoard, Epson, Vision, Nobo.

Entendre i resoldre les seves necessitats ens converteix en la seva millor elecció.

 

Si encara tens dubtes, pots preguntar a qualsevol dels nostres clients, sabran per què T-SIS els ajuda cada dia a incrementar la competitivitat del seu negoci.
T-SIS és una empresa amb 7 anys d'experiència en el sector de les IT. Per volum de vendes i una de les més prestigioses i reconegudes per la nostra clara orientació a la satisfacció del client, i pel nostre compromís d'oferir sempre una resposta professional.

La nostra seu central es troba a Manlleu, però és l'extensa xarxa de més de 300 socis distribuïts per tot Espanya, permetent a T-SIS oferir solucions informàtiques al més alt nivell.   

gallery/imgix-pgdaawf6ijg-unsplash (1)